top of page
Mirjam

Beste ouders/ verzorgers,

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor.

Ik ben Mirjam Rademaker, getrouwd met Ronald en moeder van 2 jongens en 2 meiden.

Toen onze tweede zoon geboren werd met het syndroom van down, merkte we al snel dat een kind met een beperking in deze maatschappij minder geaccepteerd word. Dit raakte me enorm, want alle kinderen verdienen een passend plekje en moeten de kans krijgen zich op hun eigen tempo en manier te ontwikkelen.

Dit heeft me toen laten besluiten om me om te laten scholen tot gastouder.

Al snel kwam ik erachter dat kinderen echt mijn passie zijn. De liefde, puurheid en eerlijkheid van kinderen daar kan niks tegenop.

Na jaren gastouder te zijn geweest en verschillende bijscholingen gevolgd te hebben zoals, ondersteunende gebaren, baby scholing, VVE, cursus ASS (autisme spectrum stoornis), cursus ADHD begon het steeds meer te kriebelen om een eigen kinderdagverblijf te gaan starten.

De meeste die mij kennen weten dan ook dat ik me er niet bij neerleg tot ik de geschikte locatie, mijn uitgewerkte ideeën en alles hoe ik het wil hebben gerealiseerd heb. Mijn motto luid dan ook 'gaat niet bestaat niet'.

Na heel wat voorbereidingswerk, verschillende overleggen, medewerking vanuit de gemeente en GGD hebben we de goedkeuring gekregen om een kleinschalig kinderdagverblijf te starten. We zijn een samenwerking aangegaan met Kinderland, welke mede ondersteuning biedt op pedagogisch en administratief vlak.

Per 3 Januari 2022 zijn we gestart met kinderopvang Wonderkidz.

Hopelijk tot snel.

Groetjes mirjam

bottom of page